Spectaculaire beachbuggy van Fortaleza naar Natal

Incentive Beachbuggy Fortaleza/Natal

Wij zijn een Braziliaans-Belgische reisorganisatie die reeds 14 jaar actief bezig is met toerisme in Brazilie. Vanuit Natal en Rio de Janeiro organiseren wij ter plaatse voornamelijk individuele rondreizen op maat, zoals een beachbugge van Fortaleza naar Natal.  Onze rondreis-pakketten kunnen best op voorhand worden geboekt via internet in combinatie met de Brazil Airpass, steeds een voordelige oplossing

Deze tocht wordt met beachbuggy’s gereden langs de braziliaanse kusten over een afstand van meer dan 500 km. Onderweg overnachten we in typische “ boutique hotels “ , lunchen doen we bij de locale vissers ergens op een verlaten strand.De groepen worden begeleid met Nederlands sprekende gidsen. Klik op “Vraag een offerte” voor meer info!

Spectaculaire beachbuggy van Fortaleza naar Natal

Included/Exclude

Tour Plan

Vlucht van Europa naar luchthaven Fortaleza ( 07.30 vliegtijd vanuit Lissabon ) Meet and greet in luchthaven. Transfer en check-in hotel Luzieros 5 star. Diner in een typisch BBQ restaurant.
Na het ontbijt starten we de mptoren van de buggy en gaat het richting het vissersdorpje Canoa Quebrada over het strand. Onderweg lunch on the beach. Check-in pousada Long Beach. ‘s Avonds beachparty
Vandaag rijden we met de buggy richting Tremembe langs prachtige kliffen en idylische stranden. Onderweg kreeft-lunch bij de locale vissers. Overnachting en diner in de prachtige pousada Casa Do Mar. Ponta do Mel heft een uitzonderlijke schoonheid met prachtige natuur. Heel veel couleur local met vriendellijke bewoners.
Galinhos is een combinatie van rivier, duinen en zee. Het dorpje is een klein schiereiland enkel te berieken via het strand of met de boot. Hier is de tijd blijven stilstaan : geen auto’s enkel ezeltjes in het dorp !!! We nemen de ferry-boot en lunchen in pousada Amagali. Vrije middag aan het stran
Vroeg vertrek met de buggy’s richting Sao Miguel de Gostoso. Het nieuwe kite en surfparadijs van het Noordoosten van Brazilie. Lunch en diner in de prachtige pousada So Alegria.
Laatste rit richting Natal. Maar eerst passeren we het duinenpark van Genipabu. Check-In 5 star hotel Serhs. Farewell-diner in het hotel of thema-feest op het strand.

STEL ZELF JE INCENTIVE EN ACTIVITEITEN IN BRAZILIE SAMEN

Kies je voor een spectaculaire beachbuggy van Fortaleza naar Natalof een ander reispakket? Bij ons kan je zelf jullie Brazilie trip personaliseren en individueel samenstellen. Een voorbeeld van hoe de pakketten te combineren zijn, kijk dan bij onze rondreizen.

Selecteer je soort reis en maak een ideale combinatie van natuur, strand, cultuur en actief. Eenmaal de pakketten gekozen, zorgen wij voor de transfers met gidsen bij aankomst op de verschillende bestemmingen alsook voor de binnenlandse vluchten. Soms is het goedkoper hiervoor de “ Brazilian Airpass “ aan te schaffen

Vanzelfsprekend adviseren we je graag bij het samenstellen van jouw ideale reisroute. Bij elke bouwsteen geven we suggesties hoe je je route in Brazilië kunt vervolgen. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op, zodat onze Brazlië reisspecialisten hun ervaringen met je kunnen delen en je kunnen adviseren.

Incentive: Beachbuggy van Fortaleza naar Natal boeken

Neem voor meer informatie contact op met Mauricio Travels in Rio De Janeiro of Natal, bel: +55 84 999918176 – Mail: info@mauriciotravels.com of vul onze contactpagina in.

Related Tours

Chat openen
Hello, how can we help you?