Spectaculaire beachbuggy van Fortaleza naar Natal

Overzicht

Incentive Beachbuggy Fortaleza/Natal

Wij zijn een Braziliaans-Belgische reisorganisatie die reeds 14 jaar actief bezig is met toerisme in Brazilie. Vanuit Natal en Rio de Janeiro organiseren wij ter plaatse voornamelijk individuele rondreizen op maat, zoals een beachbugge van Fortaleza naar Natal.  Onze rondreis-pakketten kunnen best op voorhand worden geboekt via internet in combinatie met de Brazil Airpass, steeds een voordelige oplossing

Deze tocht wordt met beachbuggy’s gereden langs de braziliaanse kusten over een afstand van meer dan 500 km. Onderweg overnachten we in typische “ boutique hotels “ , lunchen doen we bij de locale vissers ergens op een verlaten strand.De groepen worden begeleid met Nederlands sprekende gidsen. Klik op “Vraag een offerte” voor meer info!

Spectaculaire beachbuggy van Fortaleza naar Natal

Included/Exclude

Tour Plan

STEL ZELF JE INCENTIVE EN ACTIVITEITEN IN BRAZILIE SAMEN

Kies je voor een spectaculaire beachbuggy van Fortaleza naar Natalof een ander reispakket? Bij ons kan je zelf jullie Brazilie trip personaliseren en individueel samenstellen. Een voorbeeld van hoe de pakketten te combineren zijn, kijk dan bij onze rondreizen.

Selecteer je soort reis en maak een ideale combinatie van natuur, strand, cultuur en actief. Eenmaal de pakketten gekozen, zorgen wij voor de transfers met gidsen bij aankomst op de verschillende bestemmingen alsook voor de binnenlandse vluchten. Soms is het goedkoper hiervoor de “ Brazilian Airpass “ aan te schaffen

Vanzelfsprekend adviseren we je graag bij het samenstellen van jouw ideale reisroute. Bij elke bouwsteen geven we suggesties hoe je je route in Brazilië kunt vervolgen. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op, zodat onze Brazlië reisspecialisten hun ervaringen met je kunnen delen en je kunnen adviseren.

Incentive: Beachbuggy van Fortaleza naar Natal boeken

Neem voor meer informatie contact op met Mauricio Travels in Rio De Janeiro of Natal, bel: +55 84 999918176 – Mail: info@mauriciotravels.com of vul onze contactpagina in.

Related Tours